Jobbe som vikar

Å jobbe som vikar for Ansett hos vår kunde kan være starten på drømmejobben din, eller det kan være en god læring og referanse til drømmejobben som du skal få senere. Uansett skal vi i Ansett forsøke å hjelpe deg på vei i dine karrierevalg, men husk at det er deg selv det kommer an på til slutt.

Et arbeidsliv består av ca. 10.000 arbeidsdager, så det er like greit å venne seg til den tanken at skal man få drømmene våre oppfylt så er jobb og inntekt nøkkel for det.

Våre kunder er fra globale storkonsern til mindre bedrifter. Som vikar hos oss får du mange karrieremuligheter, og våre personalkonsulenter er dyktige coacher som hjelper deg med valg av jobb og karrierevalg.

Å jobbe som vikar for flere forskjellige kunder gir deg innsyn i forskjellige bedriftskulturer og opparbeider deg erfaring fra flere bransjer. Dette bidrar til at du får utviklende og spennende CV.

Ønsker du å søke jobb gjennom oss? Så flott! Da kan du enten sjekke våre ledige stillinger, eller registere deg med CV og din info her.